izbornik - gorski kotar 2 Mjesta za izlet u Gorskom kotaru Skijanje u Gorskom kotaru Goranski izbor - oglasnik gospodarske ponude Gorskog kotara Ugostiteljska ponuda Gorskog kotara Ponuda nekretnina U Gorskom kotaru Gospodarska ponuda Gorskog kotara
Vrbovsko 
Izlet kroz Gorski kotar
Udobno se smjestite pored računala i odaberite mjesto sa gornjeg popisa te virtualno posjetite savršen kutak za svoj slijedeći odmor u prirodi....

...smještaj


Adriatica.net

Google

Vrbovsko, jedno od najvećih goranskih mjesta, zahvaljujući svojoj naslijeđu i tradiciji, obiluje jedinstvenim povijesnim, sakralnim i kulturnim spomenicima. Slikovita arhitektura narodnog graditeljstva, sakralne vrijednosti, povijesne građevine, kulturne manifestacije i likovne radionice dio su bogate kulturne ponude Vrbovskog kraja u kojem će svaki posjetitelj pronaći ponešto za sebe.
Nađite svoj mir u prirodnim ljepotama planinskog izletišta «Litorić», na vidikovcu «Orlove stijene», uz Čogrljino jezero i Ledenu jamu te atraktivnu šetnicu Grada Vrbovskog. Izdvajamo zaštićeni krajolik Kamačnika: njegovi mostovi su posebna atrakcija i neiscrpna slikarska inspiracija, a svaki metar toka ove prekrasne tekućice drugačiji je od prethodnog.
Prošećite stazom dugom 3 kilometra uz kristalno čistu rječicu, kroz bogatu vegetaciju zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta. U potpunoj harmoniji s prirodom osvježit ćete dušu i tijelo. Iskoristite mogućnost lova, ribolova, vodenih sportova na goranskoj ljepotici Kupi, jahanja na rasnim konjima te rekreacije na sportskim terenima, a nakon toga ugodno se provedite u jednom od mnogobrojnih visokokvalitetnih restorana s tradicionalnom gastro ponudom.


 
| www.gorskikotar.com | sva prava pridržana |
| design by XAR |