izbornik - gorski kotar 2 Mjesta za izlet u Gorskom kotaru Skijanje u Gorskom kotaru Goranski izbor - oglasnik gospodarske ponude Gorskog kotara Ugostiteljska ponuda Gorskog kotara Ponuda nekretnina U Gorskom kotaru Gospodarska ponuda Gorskog kotara
 Ravna Gora 
Izlet kroz Gorski kotar
Udobno se smjestite pored računala i odaberite mjesto sa gornjeg popisa te virtualno posjetite savršen kutak za svoj slijedeći odmor u prirodi....

...smještajAdriatica.net

Google

O prekrasnoj povezanosti ravnice i planine govori i samo ime naselja Ravna Gora. Na prosječnoj nadmorskoj visini od 800 metara, Ravna Gora je okružena predjelima netaknute prirode, čistog zraka i pitke izvorske vode. To je raj za ljubitelje planinarenja, bicikliste i sve zaljubljenike u prirodu. Domaće specijalitete i plodove gorja rado ćete kušati u ravnogorskim restoranima, uz ugodan smještaj i gostoljubivedomaćine, dok vam planinarske kuće nude mogućnost specifičnog smještaja i boravka u prirodi.
Za boravka u Ravnoj Gori posjetite ravnogorske kulturne znamenitosti, izletište Javorova kosa s planinarskom kućicom kraj koje je, prema legendi, ljekovito vrelo Božji studenac, obiđite Ravnogorski planinarski put, biciklističke staze ili potražite druge mogućnosti rekreacije.U Lovištu "Višnjevica" pruža vam se mogućnost lova i foto lova.
Nikako nemojtepropustitinezaboravnadruženjau prirodi u dane Ravnogorskih plodova gorja! Raspitajte se za probu ili koncert ravnogorskog Puhačkog i Tamburaškog orkestara.

Vrijedi ih poslušati!

Autori fotografija:
Blažica Sveticki, Romeo Marević


 
| www.gorskikotar.com | sva prava pridržana |
| design by XAR |